Wednesday, 13 July 2016

Boring boring


Hehehe saja nak update apa aku masak hari ni. Lauk tak lah sedap mana. Biasa je. Hari ni goreng daging burger, kentang masak kicap, dengan maggi goreng. Maggi goreng tu sedap gak buat lauk makan dengan nasi. 

Cekodok pagi tadi dengan kuah tomyam malam tadi. Bantai je nak abihkan punya pasal. Semenjak duduk sendiri aku ngan laki aku sayang nak buang makanan.  Dah kawen dah tahu beli sendiri kann. Dulu kat umah mak bukan menn tak suka tak makan, nak buang makanan pun tak sayang. Aku pasan gak perubahan aku, simtom mak-mak ni. Hehe.



Nak cerita masa raya ke tiga jugak sikit la hari tu, suami kene keje so kami balik muar la. Petang tu ingat nak pergi beraya kat batu pahat join mak ngah raya pastu otw ke batu pahat jammed dah sejam, kiteorang patah balik. Jauh lagi nak sampai. Huwaa jammed abis reraya ni kan.

Baju zahra yg ni di seponser oleh cik nadia. Cantik kan? Kawan-kawan, sedara-mara bagi baju comel-comel. Banyak pulak tu. Mana la nenek tak tengok zahra ni melawau ja. Mostly aku pakaikan zahra baju orang bagi. Aku cume beli baju time nak bersalin, adalah 7pasang gittew. Anak first kan. Tu pun kire da banyak. Pastu kedua beli time nak raya je. Aku bandingkan baju-baju orang bagi dengan aku beli sendiri, tak lawa rupanya aku beli. Haha. Tak de taste langsung mama ko ni zahra.

Contohnya ni. Pakai kat umah je sekarang. Kihkihkih.


Hihihi

Ok lah nak sambung lipat kain. Surirumah berjaya kerja memang tak siap-siap haha.

Byeee. ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜



No comments:

Post a Comment