Thursday, 7 January 2016

Proud of you

Still handsome and nice walauuuupuuuun dah burn dah laki aku ni. Nak tamat dah 30 Januari 2016, berpisah selama setengah tahun macam-macam dugaan. Semoga Allah permudahkan urusan selepas ni amiiin. 

We love you sayang.




Cepatlah balik. Boleh tidur kat lengan suami setiap hari. ๐Ÿ‘ฎ๐Ÿพ daaann dodoikan anak. 

Saturday, 2 January 2016

Menantimu

Nampak haaa tajuk pun da macam perghhh jiwang kan. Hehe.

Btw nak bagitahu ni 1st entry guna phone baru tau. Pujuk-pujuk laki minta dana nak hp baru dapat. Tapi lepas belai-belai la ye wahai para isteri. Hehe xdelah.

Tahu taaakk end of this month husband da habis course! Eksaited la mak ni. Alhamdulillah 1/2 tahun berjauhan tau akhirnya tak sabar tunggu 30 Januari ni. Lepas ni settle kan hal-hal rumah InsyaAllah dipermudahkan lepastu sama-sama sambut anak. 

Last week dapat dating dengan suami ๐Ÿ’• kan. Nak upload pic jugak. Plan ajet2 dia dapat cuti sebab die dah tak bagi datang sana drive perut da besar. Pastu tetiba cuti tak dapat. Kuatkan semangat jugak la drive ke Segamat nun jauh tu haa.

Ni da petang sikit amek-amek gambar kenangan sikit ceh. 

Abang botak

Mak buyung haa. Pregnant ni pening je nak pakai baju apa. Rotate je la baju yg sama jeee haha. Hari ni nak g scan 4d pastu nak shopping baju baby yeay. Kononnya nak tunggu husband balik cuti hari tu tinggal beli baju baby. Pastu tak jadi balik so hari ni mama nak shopping sikit baju-baju anak mama ni. Nanti abah balik kite beli lagi ye InsyaAllah.

Abang, syg dengan baby waiting for you. Abang dengan baby kekuatan sayang walaupun jauh tetap tak lupa tanggungjawab. We love u so much. Thanks for everything suami.