Friday, 26 October 2012

Sedikit korban dari saya

Semenjak kerja asyik nak tidur awal je. Apa yang diletihkan sangat heh? Kerja bukanlah buat apa sangat, maybe letih drive je. Sebab tu time online asyik tertidur, tak sempat shut down. Dah lalok. Nanti adik ke sapa ke tolong shut down kan. Kadang baru blogwalking, baru nak create new post, tiba-tiba sedar alarm dah bunyi suruh pergi kerja. Apakah.

Lama jugak nak nampak aku selalu update. Tapi ada yang lagi lama nak tunggu dia update,


Tak boleh paksa dia update sebab dia tengah angau dingurat jejaka  hensem di fb. Tapi ada benda yang lagi mengerikan,

6 months ago? Nanti dah cukup setahun aku bagitahu dia.

Hari raya aidiladha kali ni, harap aku lebih tabah dan memperbaiki diri, walaupun kadang-kadang geram tengok style rambut lawa-lawa rasa macam nak bawak pergi jalan-jalan. Perubahan memerlukan pengorbanan. Pengorbanan aku yang sikit ni harap dapat improve diri. Walaupun kadang teraccident jugak.

Style tudung inspired by Sepet
Setahun dah berlalu, dalam setahun ni jugak aku cuba biasakan dari selalu tak bertudung dan jarang bertudung kepada selalu bertudung dan jarang tak bertudung. Anyway selamat hari raya aidiladha. Maaf zahir dan batin.

1 comment:

  1. nice blog. salam perkenalan :) do follow mine :)

    ReplyDelete