Saturday, 25 May 2013

Susah dah nak percaya testimoni,acane

Sekarang kan aku susah nak percaya testimoni produk2 muka sebab aku memang ada nak beli la pencuci muka mana yg elok,maklumlah muka tak berapa nak licin. Kalau dulu suka la tengok testimoni produk sebab zaman dulu nak tengok gambar-gambar edit ni susah sikit, lagi-lagi customer yang hantar gambar sendiri.

Tapi 

kini tak lagi sebab smartphone dah berlambak yg murah-murah pun ada, software edit2 ni berlambak, free pulak tu. Step amik gambar, auto edit tu.

Tu yg sekarang tengok testimoni pah ceroh aku tengok gambar macam, Eh ni macam guna camera 360, lg pulak ada 365, siap boleh make up. 



Macam telur omega taaakkkkk. padahal edit jek lebih. Kalu tengok hok betul pengsan. ok la sebelum termuntah-muntah baik aku blah.ok byeeee.

*Keje aku asyik training jek,bosan. Tak da training pun bosan.Apa la yg aku nak ek.


4 comments:

  1. wewwwitt mcm cover majalh dah sis hehe

    #bole try 365 pasni kekeke~

    ReplyDelete
  2. Haha. Tu la dia penangan 365..try2

    ReplyDelete
  3. cntik r pic ni, spe ni?

    ReplyDelete