Saturday, 9 July 2011

upss, salah bawa notebook.

hyeeee
Actually aku kena kerja half day,
tapi disebabkan aku tersalah bwk notebook, aku tak boleh buat keje aku, yang da nak kena hantar 
hari isnin, report research aku untuk company.
tsk tsk tsk. (nangis sebab kena buat report tu kat rumah.

Aku bawak netbook adik aku, konon2 nak ringan masukkan dalam handbag,
sebab lepas ni nak berjimba pesta pergi garage sale kat joho.

Disebabkan bongok tak reti bawak laptop sendiri boring tak ada kerja nak buat,
aku pon mengendeng kat colleagues cari kerja untuk hilangkan boring aku.

Sebenarnya company ada banyak pc tapi pekerja baru ramai masuk,,da untuk 2 tahun minggu terakhir aku kena bawak lappy sendiri. sadisnya. kehkeh 
Pastuh try2 webcam netbook ni, quality poor sikit.
Tapi ok ler netbook free sekolah bagi.

Gambar ni ada tarikh la pulak. tak tau nak buang macam mana.
tak explore lagi


 sopan jek pakai tudung pergi kerja, 
kalau weekdays lagi aku tak miss pakai baju kurung.
Sebab aku takda office wear langsung aku suka baju kurung.
*macam tipu jek.
Yela aku suka baju cotton.

hari ni i pakai tsht sebab boleh pakai seluar ketat jeans.


Kerja aku ialah masukkan surat cinta untuk i-card membership,
jadilah dari tercongok jekkkk.

hihi.ok boboi.

4 comments:

  1. JGN PAKAI SELUAR KETAT2 NNT KANG....

    AHAAAAAA


    >.<

    ReplyDelete
  2. hahahhaah, tak de lah wannnn..

    ReplyDelete
  3. boring x kt tempat keje tuh? hahahah`

    ReplyDelete